Мобилно приложение за автосервиз CarServiceM

258 лв. /ЕДНОКРАТНО

CarServiceM е мобилно приложение за автосервизи и е предназначено за предоставяне на информация, свързана с дейността на автосервиза във всеки един момент, през мобилния телефон. Приложението е достъпно, както за Android, така и за iOS. Може да изтеглите и инсталирате приложението от Google Play магазин и/или от App Store.

За да използвате мобилното приложение е необходимо да сте клиенти на автосервизния софтуер GVCarService-2, тъй като то използва данните от него и така цялата важна информация за сервизната дейност става достъпна и чрез CarServiceM през вашия телефон.

Приложението е създадено така, че чрез него да проследявате най-важната част от дейността на вашия автосервиз. Чрез него е възможно да получавате информация в реално време за всички ремонти, които са регистрирани в GVCarService-2.

Мобилно приложени за автосервиз CarServiceM   Мобилно приложени за автосервиз CarServiceM

Прочетете повече

Представяне Цени и условия Инсталиране и поддръжка

Достъп до информация за ремонти по всяко време

Достъп до информация за ремонти по всяко време

Чрез мобилното приложение за автосервизи CarServiceM всеки сервиз, който използва автосервизния ни софтуер вече може да има достъп по всяко време и от всяко място до данните от дейността попълнени в GVCarService-2. Приложението е достъпно както за устройства с Android, така и за тези с iOS.


Използване на неограничен брой устройства

Всички наши клиенти могат да използват мобилното приложение CarServiceM на неограничен брой мобилни устройства. Преценихме, че няма да ограничаваме нашите клиенти, за да може да се възползват от удобството без да се съобразяват с това на кой мобилен телефон или таблет са заплатили пакета. По този начин, всички служители на вашия автосервиз ще могат да имат достъп до информацията, свързана с извършените ремонтите във вашия сервиз. Всеки служител ще може да използва собствено потребителско име и парола, лесно ще може да се активират или спират отделните потребителски акаунти при необходимост.
Използване на неограничен брой устройства
Подробна информация за извършени ремонти

Подробна информация за извършени ремонти

Използвайте мобилното приложение, за да направите справка от вашия телефон за всеки един автомобил, който е постъпвал във вашия автосервиз. Използвайте функцията „Информация за ремонти“, намерете конкретен клиент-автомобил и вижте цялата история свързана с ремонтите. Ще получите списък с всичките ремонти, като за всеки отделен ремонт, ще може да получите информация за вложени части, извършени операции, препоръки, цена на ремонтите, както и информация за клиента.


Търсене на клиент

С помощта на търсачката във функцията „Информация за ремонта“ може да откриете всеки един клиент-автомобил, като за целта трябва само да въведете регистрационен номер, телефонен номер, имейл или VIN номер.
Търсене на клиент
Информация за предстоящи събития

Информация за предстоящи събития

Във функцията „Предстоящи събития“ може да получите информация за всички предстоящи събития, свързани с обслужването на вашите клиенти. Тук може да видите подробна информация за всяко отделно събитие, като лесно може да се обадите на конкретния клиент или да му изпратите имейл, за да го информирате за предстоящо посещение във вашия сервиз.Ползване под наем с GVCarService-2 на неограничен брой у-ва

258 лв./ЕДНОКРАТНО

Ползването на мобилното приложение с еднократна такса дава възможност на клиента да активира приложението за неограничен период и на неограничен брой мобилни устройства.

Мобилното приложение е свързано с данните на софтуера за автосервиз GVCarService и ще бъде достъпно за ползване докато той е активен.

Под наем с GVCarService-PRO версията на неограничен брой у-ва

258 лв./ЕДНОКРАТНО

Мобилното приложение ще бъде налично и след пускане на версията в комбинация с GVStorePRO + GVCarService-PRO. Ползването на мобилното приложение ще позволява на клиента да инсталира и да активира на неограничени брой мобилни устройства за и да се използва за периода, през който е активиран складовия софтуер.

 

Какво е включено в цената?

 

  • Използване на мобилното приложение за предплатения срок

Посочените цени включват възможността за използването и активирането на мобилното приложение CarServiceM. Към пакета се предоставя и Desktop приложение за изпращане на данни от GVCarService-2 към CarServiceM.

 

  • Използването на CarServiceM

При наемане на мобилното приложение клиентът може да го използва на неограничен брой устройства с Android или с iOS. Използването на мобилното приложение е възможно само в комбинация с автосервизния софтуер GVCarService-2, тъй като данните се съхраняват и изпращат към CarServiceM чрез него.

  

  • Нови версии

При наличие на нови версии на продуктите от пакета, същите се предоставят без допълнително заплащане. По преценка на ФОРНЕКСТ ЕООД се избира удобен момент за публикуването на новата версия и предоставянето за инсталиране от клиента.

 

Инсталирането на мобилното приложение може да се извърши от всеки, като за целта използвайте Google Play или Apple Store в зависимост от марката и модела на вашия телефон или таблет.

За да се използва приложението, ФОРНЕКСТ ЕООД ще активира достъпа до него, като ви предостави потребителско име и парола.

Последната стъпка е конфигурирането на GVCarService-2 за изпращане на данни към мобилното приложение. Това се извършва от наш специалист, като за целта е необходимо да бъде предоставен отдалечен достъп чрез TeamViewer или AnyDesk.