Услуги

ФОРНЕКСТ ЕООД предлага услуги в областта на информационните технологии. Основната дейност е свързана с разработване на информационни системи предназначени за бизнеса. Софтуерните продукти, които предлагаме и техните цени може да видите в меню "Продукти и цени". Освен тях се стараем да предложим и съпътстващи услуги, чрез които да осигурим максимално удобство за клиентите ни.

Това от което клиентите ни се нуждаят и ние го предлагаме са следните услуги:

Ремонт на компютри и лаптопи

Ние предлагаме качествен ремонт на всички видове повреди, които са възникнали по вашите компютри и лаптопи. Независимо дали проблемът е хардуерен или софтуерен, ФОРНЕКСТ ЕООД работи с професионализъм и качество. Получавате и пълно почистване на вашата станция.

Продажба на компютри и компютърна техника

От нас може да закупите нова техника за вашия бизнес. Предварителната консултация с нашите специалисти ще даде отговор на въпроса от какъв точно хардуер се нуждаете. Много наши конкуренти имат навика да Ви убеждават в нуждата от излишно скъпи машини, от които не винаги имате нужда. Ние никога няма да Ви предложим лимузина, ако се нуждаете от лека кола.

Изработване на софтуер по поръчка

Вашият уникален бизнес се нуждае от уникален софтуер? ФОРНЕКСТ е най-правилното място за поръчка на специфична програма, която да задоволи пълният набор от нуждите на дейността Ви. Споделете идеите си, а нашите програмисти ще ги превърнат в код.

Консултации за организиране на дейността

Брейнстормингът е най-добрият метод да изясняване на нуждите на вашия бизнес. Преди да направим каквото и да е, екипът ни от специалисти ще проведе консултация с вас, на която ще можем свободно да начертаем печелившата стратегия на работата.

Изработване на печатни материали и бланки

Отвърждаването на вашето лого и бранд е основата на успешната Ви корпоративна идентичност. ФОРНЕКСТ ЕООД предлага качествена изработка на всякакви видове печатни материали - бланки, визитки, календари. Работата ни е от А до Я - от дизайна до печатницата.

Одит на уебсайтове и оптимизиране за търсещите машини

на url на сайта в браузъра от потребителя отдавна умря. В наши дни всеки човек влиза в даден сайт посредством Гугъл или Фейсбук. Добрата оптимизация гарантира, че вашият сайт ще бъде най-посещаваният в областта си. А посещенията водят до клиенти.

Изработване на уебсайтове за електронна търговия

Разширете бизнеса си в интернет! Онлайн търговията става лесна и печеливша с ФОРНЕКСТ. Нашите складови програми позволяват използването на пълната номенклатура и прехвърлянето и в онлайн магазин в единна база данни.