Анкета за СУПТО версия на GVCarService

Във връзка с Наредба Н-18 и ползването на софтуер, свързан с касов апарат правим проучване и Вашето мнение е важно за нас и за съвместната ни работа. Молим, да се запознаете с условията и попълните анкетата. Благодарим Ви!

 

ФОРМУЛЯРЪТ МОЖЕ ДА ЗАРЕДИТЕ И ДА ПОПЪЛНИТЕ ТУК

 

Целта на това запитване е да разберем колко от нашите потребители на GVCarService желаят да се разработи версия на софтуера, която да отговаря на изискванията описание в Наредба Н-18. ФОРНЕКСТ ЕООД е на мнение, че условията поставени в Наредба Н-18 са пагубни, както за развитието и управлението на вашия бизнес, така и на нашия, но въпреки това сме длъжни да направим запитване и да се съобразим с вашето мнение.

За създаването на версия отговаряща на Наредба Н-18 е необходимо минимум 20 фирми да предявят желание. Стартирането на разработката може да започне в момента, в който всеки желаещ заплати предварително цената от 800 лв. В тази цена се включва правото на всеки участващ да използва версията за срок от една година след регистрирането на софтуера в НАП. Участващите ще могат да използват софтуера занапред с 30% отстъпка от годишната такса. Първоначално софтуерът ще може да използва касови апарати на DATECS – DP-150 и съвместимите с него, както и всички апарати на Eltrade.

Срокът необходими за разработване на софтуера е между 8 и 12 месеца. Срокът за одобряване от страна на НАП и публикуване в списъка с одобрените продукти е приблизително 2-3 месеца. Каним всички наши потребители, независимо от това дали желаят да използват СУПТО или не, да попълнят анкетата, за да може да направим точна преценка за необходимостта от създаване на такава версия.

Ще се свържем лично с всички, които имат желание да се включат в стартирането на процеса по разработването на СУПТО версия, за да получим потвърждение и да уточним условията. В случай на неуспех и невъзможност за регистриране на СУПТО версия, всички предварително заплатени суми ще бъдат възстановени.

 

ФОРМУЛЯРЪТ МОЖЕ ДА ЗАРЕДИТЕ И ДА ПОПЪЛНИТЕ ТУК