Софтуер за управление на автосервиз GVCarService-2

Софтуерен продукт: Програма за автосервиз GVCarService

25.2.2017 г.

Пускането на новата версия на софтуера за управление на GVCarService-2 вече е на финала и до края на месец април ще може да го изпробвате. ФОРНЕКСТ ЕООД ще започне поетапно информиране и подмяна на старата версия на продукта с новата.

В новата версия на GVCarService са включени повече възможности, свързани с управление на вашата дейност, но същевременно се запазва лекият и удобен интерфейс и лесният начин на администриране.

Цена и условия за закупуване на автосервизния софтуер.

софтуер за управление на автосервиз GVCarService-2

Какво ви предлага новата версия GVCarService-2?

Нов тип база данни

На първо място стъпихме върху съвсем нов тип база данни, която значително опростява инсталирането и поддържането на софтуерния продукт, както и дава много по-добри възможности за съхраняване, търсене и представяне на данните. Положихме основите на възможността в бъдеще да ви предоставим облачна услуга, чрез която да създавате архивни копия на данните и да не се притеснявате от това, че може да загубите информация. Инсталирането на продукта вече става съвсем лесно и всеки клиент, при необходимост, може сам да си прехвърли цялата програма на нов компютър, без да се налага да ползва задължително услугите по поддръжка на ФОРНЕКСТ ЕООД. (Е, ние винаги ще сме на линия и ще ви помагаме, когато имате необходимост.)

Нови полета с данни

В новата версия включихме полета с данни за типа на горивото, както и точни данни за годината и месеца на производство на модела.

софтуер за управление на автосервиз GVCarService-2

Рама номер

След подробно изслушване на много наши клиенти решихме, че е добре да дадем възможност водещия идентификатор на всеки автомобил да бъде номерът на рамата (VIN номер). Разбира се запазихме и регистрационния номер също като основен идентификатор. Търсенето и по двата идентификатора става изключително лесно.

Снимки на автомобила

Включихме и възможност за прикачване на снимка на автомобила към общия му профил, като по този начин ясно може да се види дали сте се позиционирали на точния запис, към който искате да регистрирате нов ремонт или да проследите цялата му история.

Лесно сортиране по всички полета с данни

Използвайки по-съвременния тип на базата данни, включихме възможност, която ще ви бъде много полезна. На основния екран със списъка на всички автомобили на вашите клиенти, само с един клик върху името, на която и да е колона, системата ще сортира списъка по нея и така лесно ще може да намерите записите, които ви интересуват. Изборът на сортиране не е обвързан с избрания метод на търсене, както е в предишната версия на софтуера за автосервиз.

софтуер за управление на автосервиз GVCarService-2

Връзка със складовата програма GVStorePRO

Дългоочакваната опция за свързаност със складовия софтуер, разработен от нас вече е факт в новата версия GVCarService-2. За разлика от предишната версия сега изписването на вложените стоки, материали и резервни части се извършва директно от автосервизния софтуер през съответната ремонтна поръчка. GVCarService-2 ви дава възможност за цялостно решение, което покрива както основната автосервизната дейност, така и съпътстваща складова и търговска дейност, свързана с ремонтите на автомобили.

софтуер за управление на автосервиз GVCarService-2

Пакети

Една нова опция е създаването на цели пакети от стоки и услуги, в които се описва подробно какво включват (например пакет „обслужване на ходова част“, който включва набор от необходимите услуги, процедури и части за тази дейност). Пакетите могат да се изписват към ремонтите, и когато се използва опцията за връзка със складовия софтуер, се изписват всички стоки и материали от склада, които фигурират в описа на съответния пакет. По този начин може да се води пълна отчетност за ефективността на пакетите, които предлагате.

План-оферта

Решихме, че ще е полезно и затова добавихме възможността да създадете предварителен списък-план за осъществяване на ремонта, който клиентът е заявил, за да може да му представите предварителна оферта.

Отстъпка на части и на труд

Успяхме да включим възможността за диференциране на задаването на отстъпки поотделно както за труда, така и за вложените материали и части към даден ремонт. С тази опция ще можете да зададете различни отстъпки (като процент от стойността) както върху позициите за положения труд, така и на вложените части.

Потребители

Вече ще може да създадете списък на потребителите на софтуера за управление на сервизна дейност GVCarService-2. За разлика от старата версия, където се предоставяше само възможността да зададете парола за достъп, тук вече всеки потребител ще осъществява достъп със собствени потребител и парола, което води до допълнителна отчетност за регистрираните операции в системата.

Езикови версии

Тази опция вероятно не от голямо значение за всичките ни клиенти от България, но все пак искаме да се похвалим, че вече може да предоставяме този софтуер и на ваши колеги или партньори от други държави за ползване на родния им език.

Безплатно преминаване към новата версия за нашите клиенти

С удоволствие искаме да ви информираме, че преминаването от старата към новата версия ще бъде безплатно за всичките наши настоящи клиенти, които в момента ползват активно GVCarService. Това ще стане поетапно и ние ще преценим най-удобния момент, в който да се свържем с вас и да направим инсталацията.

Запазихме цената

Независимо от големите усилия, които положихме и добавените нови възможности, решихме, че ще запазим сегашните цени на продукта за подновяване на ползването му от настоящите ни клиенти.

За всички нови клиенти, които проявяват интерес към закупуването на нашия софтуер за автосервиз, може да посетите страницата ни с цените и условията за закупуване, инсталиране и поддръжка.